Servicii


CONSULTANTA

Peste 20 de ani de experienta

Ca parte a AVITECH Group cu peste 20 de ani de activitate in integrarea de sisteme A/V, IT&Comunicatii, automatizari, instalatii electrice, echipa noastra are o vasta experienta dobandita din instalarea si configurarea de echipamente, in mai mult de 2.000 de sali de intalniri, conferinta, spectacole, showroomuri sau magazine. Echipamentele provin de la majoritatea producatorilor importanti, ceea ne confera flexibilitate in alegerea solutiilor si personalizarea acestora in functie de nevoile clientilor, fara a fi constransi de folosirea unei anumite tehnologii.
ELTEK ofera servicii de consultanta, intocmire studii de fezabilitate, proiecte si caiete de sarcini pentru licitatii, in vederea realizarii de investitii, amenajari si dotari cu echipamente si sisteme A/V, precum si pentru integrarea acestora cu instalatii existente in cladire.


PROIECTARE

Competente tehnice si experienta

Prin propria echipa de ingineri, ELTEK ofera direct clientilor sai, sau prin intermediul studiourilor de arhitectura si design, servicii de proiectare pentru sisteme Audio, Video, Iluminat tehnic, Automatizari, Infrastructuri IT&Comunicatii, studii acustice, design de lumini.
Pentru anumite tipuri de obiective - sali si centre de conferinta, teatre, cinematografe, sali de spectacol, case de cultura, sali polivalente, arene sportive, showroom-uri, spatii expozitionale, muzee, centre de comanda si control, dispecerate, centre de date, compania noastra are competentele, experienta si capacitate de a-si auma rolul de proiectant general, in parteneriat cu alti proiectanti de specialitate, designeri si arhitecti.


INSTALARE

Peste 2.000 de sali dotate si amenajate

ELTEK dispune de o echipa numeroasa de tehnicieni si ingineri, cu ani de zile de experienta in instalarea de echipamente si configurarea de sisteme A/V, instruiti si certificati de catre producatori. In afara competentelor tehnice dobandite in domeniile de baza A/V si IT&Comunicatii, acestia au cunostinte temeinice si in instalatii electrice de medie si joasa tensiune, securitate, siguranta, automatizari.
Echipa noastra de instalari si punere in functiune include personal tehnic in principalele regiuni si orase ale tarii: Bucuresti-Ilfov, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi, Galati, Constanta, Ploiesti, Craiova, ceea ce ne confera capacitatea de a implementa proiecte de anvergura la nivel national, pentru clienti ce au sedii si puncte de lucru regionale, precum banci, retele de magazine, companii nationale din utilitati si industrie, agentii guvernamentale, administratii locale.


MENTENANTA si SUPORT TEHNIC

Echipe dedicate pentru interventii 24/7/365

Clientii ELTEK beneficiaza de servicii de suport tehnic, mentenanta si reparatii in regim de permanenta 24/7, oriunde pe teritoriul tarii, prin intermediul echipelor din Bucuresti-Ilfov si centrele regionale.
Compania noastra dispune in zona Bucuresti-Ilfov de un dispecerat service national si un laborator de reparatii electronice.
Datorita capacitatii extinse de operare si a competentelor tehnice dobandite de-a lungul timpului pe diferite echipamente, ELTEK poate prelua in mentenanta si service orice tip de sistem sau echipament provenit de la producatori importanti de pe piata mondiala.


MANAGED SERVICES

A/V as a Service

Digitalizarea si transformarea rapida a economiei datorate noilor tehnologii, nevoia continua de colaborare dincolo de spatiu si timp, impun utilizarea unor mijloace de comunicare, sisteme complexe care necesita costuri mari de detinere, operare, administrare si intretinere, ceea ce conduce in final la scaderea atentiei si a eficientei in activitatea de baza.
De aceea, ELTEK si-a pus la punct o infrastructura pentru deservirea clientilor sai, bazata pe tehnologii call center si CRM de la Cisco si Microsoft, si a pregatit o oferta completa de servicii in domenii importante ale comunicarii precum intalniri si conferinte, videoconferinta, digital signage, enterprise video. Astfel, clientii nostri utilizeaza - fara a fi nevoie sa detina, sisteme avansate tehnologic si beneficiaza - fara sa angajeze, de personal calificat care opereaza si intretine aceste sisteme.