SHURE Microflex Complete - Noul sistem de discutii, traducere simultana si vot electronicCompania americana SHURE a lansat recent noul sistem de conferinta Microflex Complete pentru sali de conferinta si intalniri. Disponibil atat in configuratie wireless, cat si cu fir, si cu instrumente avansate de crestere a productivitatii intalnirilor, sistemul ofera o experienta audio naturala, inteligibila pentru participantii din sala si pentru cei conectati de la distanta.

Dispunand de capacitati exceptionale de setare si configurare, Microflex Complete Wireless asigura sustinerea intalnirilor productive si interesante chiar si in cele mai dificile medii de comunicatii fara fir.

Microsoft Complete Wireless include un sistem complet de discutii cu facilitati wireless pentru institutii guvernamentale, corporatii si institutii educationale. De asemenea, faciliteaza instalarea in spatii dinamice de intalniri sau in locatii temporare precum hoteluri si centre de conferinta.

Fara limitari de cabluri, Microflex Complete Wireless este ideal pentru utilizarea in cladiri istorice sau in camere cu locuri flexibile.

Tehnologia de detectare si evitare a interferentelor automate ofera o transmisie fiabila RF chiar si in mediile RF cele mai aglomerate, iar criptarea audio robusta AES-128 ofera o confidentialitate sporita.
Fiecare unitate de conferinte fara fir este alimentata de o baterie smart reincarcabila cu ioni de litium, cu o durata de pana la 11 ore, iar un singur punct de acces poate controla pana la 125 unitati wireless fara software sau licente suplimentare.

,,Intr-o lume in care conferintele de toate dimensiunile necesita o configurare si o coordonare eficiente si facile, Microflex Complete Wireless ofera cele mai productive intalniri - de la inceput pana la sfarsit", a declarat Bill Oakley, manager de produs la Shure. Comoditatea adaugata a dispozitivului wireless reduce foarte mult timpul de instalare in sala sau la un eveniment special in afara locatiei, si chiar si in mediile cele mai aglomerate si ostile din domeniul RF, acesta ofera performanta pentru care sunt cunoscute sistemele wireless de la Shure.

,,La InfoComm, in acest an, suntem incantati sa oferim demonstratii participantilor care ne viziteaza standul, iar acestia sunt incurajati sa se inregistreze pentru una din sesiunile programate pentru a testa capabilitatile impresionante ale sistemelor. Pentru intalniri mai mari, care necesita instrumente de productivitate, cum ar fi managementul agendei, identificarea vorbitorilor si traducerea extensiva, vom prezenta si sistemul nostru Microflex Complete Wired. "

Pe langa prezentarea sistemului Microflex Complete Wireless, Shure va prezenta si sistemul cu fir, Microflex Complete, care include o serie de unitati de conferinte portabile, care pot fi usor integrate in camerele de consiliu, in camerele parlamentului sau al consiliilor si in spatiile de intalnire formale. O gama de moduri de activare automata sau gestionata a microfonului permite sistemului sa fie adaptat pentru a se potrivi intalnirilor neoficiale sau conferintelor si dezbaterilor conduse de agenda.

Infiinfata in 1925, Shure Incorporated este recunoscut ca liderul global in producerea microfoanelor si a electronicelor audio.

De-a lungul timpului, compania a proiectat si realizat numeroase produse audio destinate atat segmentului de business, cat si celui de consumer, care au devenit legendare pentru performanta, fiabilitate si valoare. Liniile diverse de produse ale companiei Shure includ microfoane cu fir de clasa mondiala, sisteme de microfoane fara fir, sisteme de monitorizare personale in-ear, sisteme de conferinte si discutii, sisteme audio in retea si casti premiate. Astazi produsele companiei Shure sunt prima optiune atunci cand performanta audio este prioritara.

Sistemele audio SHURE pentru sali de conferinta si spatii destinate intalnirilor sunt disponibile in Romania prin ELTEK Multimedia SRL.

Echipamente

SHURE Microflex Complete Sisteme de discutii, traducere simultana, vot electronic. Wired / Wireless

Utilizare

Sali de sedinta
Boardroom
Sali de consiliu
Centre de conferinta
Adunari legislative

Pret de lista

Solicita acum cel mai bun pret!

Doresti informatii despre noile sisteme de conferinta SHURE?