Noua generatie SMART Board este disponibila acum si pentru scolile din RomaniaCompania canadiana SMART Technologies a lansat noua gama SMART Board pentru educatie - seria MX de display-uri LCD interactive cu preturi competitive, o alternativa foarte buna la tablele cu videoproiectie.

Seria MX cuprinde 3 modele: MX265 cu diagonala de 1.65m, MX275 cu diagonala de 1.90m si MX286 cu diagonala de 2.18m. Ele sunt proiectate pentru o fiabilitate ridicata de peste 50,000 de ore de functionare si sunt livrate standard cu o garantie de 3 ani ce poate fi extinsa la 5 ani si 1 an subscriptie gratuita la resursele software SMART Learning Suite.

Noile SMART Board sunt prevazute cu toate tipurile de conexiuni audio-video si cu tehnologia software proprie iQ computing ce asigura profesorului, un foarte bun control in timpul desfasurarii lectiilor, permitandu-i sa comute rapid, direct de la tabla, intre prezentari, filme demonstrative, pagini de Internet, exercitii si activitati interactive pentru elevi.
Suita software SMART Learning impreuna cu SMART Board seria MX ofera educatorilor, profesorilor sau instructorilor posibilitati rapide si nelimitate de a crea si a sustine lectii dinamice, atractive. SMART Learning Suite transforma o lectie clasica, statica, intr-o lectie interactiva, bazata pe colaborare, activitati educative sub forma de jocuri si evaluari formative.

Cu peste 30 de ani de experienta in tehnologiile educationale, SMART continua sa ofere solutii inovative, software si echipamente de inalta calitate, suport extins, tuturor educatorilor care doresc sa-si perfectioneze modul de a preda si sa ridice nivelul de performanta al propriilor elevi.

Solutiile educationale si echipamentele SMART Board sunt prezentate exclusiv in Romania de catre compania ELTEK.

Echipamente

SMART Board display-uri LCD interactive cu suita software SMART Learning inclusa


MX265 diagonala 1.65m

MX275 diagonala 1.90m

MX286 diagonala 2.18m

XPD1U-EU Suport display

Utilizare

Gradinite
Scoli
Licee
Universitati
Centre de pregatire profesionala
Sali de clasa
Laboratoare
Sali de seminar
Amfiteatre
Sali de training

Pret de lista

MX265 3,447 $
MX275 4,796 $
MX286 7,488 $
XPD1U-EU 1,350.00 €
Valori fara TVA. Pretul include 1 buc. display SMART Board, accesorii, 1 an acces la SMART Learning Suite, 3 ani garantie

Doresti sa testezi gratuit in scoala ta, noul SMART Board seria MX ?