CRESTRON Flex - Solutii inteligente pentru comunicatii unificate si colaborare in spatiile de lucru moderneO singura atingere de ecran si poti comunica imediat cu oricine, oriunde! CRESTRON a lansat gama de echipamente Flex destinata colaborarii si comuncatiilor unificate, cu scopul de a simplifica pregatirea si desfasurarea intalnirilor de afaceri, a sedintelor, a sesiunilor de audio- si video-conferinta.
Crestron Flex este disponibila in 4 serii de echipamente, functie de tipul de sala in care sunt utilizate, dar toate ofera aceleasi facilitati si experiente utilizatorilor, mai mult timp de functionare si mai putina presiune asupra colegilor de la suport tehnic.

Crestron Flex P100 este un telefon avansat de tip voice-over-IP care se integreaza fara probleme cu infrastructura existenta. Este nevoie de o noua abordare a lumii telefonice notorii complexe si disociate, profitand de platforma Crestron pentru a aduce functionalitatile Skype pentru Business si Microsoft Teams in fiecare spatiu de lucru individual. Tastatura fizica cuprinzatoare este completata de un ecran tactil color, cu rezolutie ridicata de 7 " pentru a oferi o experienta intuitiva si consistenta utilizatorilor, toate intr-un pachet elegant care completeaza orice decor de birou. ZTP-ul (Zero Touch Point - este o caracteristica ce permite ca telefonul sa fie configurat automat, eliminand astfel nevoia de a-l adauga manual in retea) si gestionarea centralizata prin intermediul platformei Crestron XiO Cloud ofera economii de timp si costuri extraordinare.

Crestron Flex M100 este nucleul spatiilor moderne de intalnire. Acesta iti ofera tot ce ai nevoie pentru a apela, prezenta si a realiza o videoconferinta instantaneu si sigur, folosind orice aplicatie sau o varianta speciala Zoom Rooms, Microsoft Teams sau Skype for Business .Conecteaza-l pur si simplu cu laptopul sau realizeaza o conexiune wireless prin intermediul laptopului sau dispozitivului smart. Performanta audio este proiectata la cele mai inalte standarde, iar furnizarea prin Crestron XiO Cloud usureaza implementarea si gestionarea in mii de camere.

Proiectat pentru utilizarea cu Microsoft Teams, Skype for Business si Zoom Rooms, Crestron Flex B100 este o solutie frontala a camerei intr-un factor de forma sonora de montare pe perete. Cu un design practic uimitor si o calitate audio de talie mondiala, Crestron Flex B100 incanta utilizatorul cu discurs clar in timpul apelurilor si o acoperire exceptionala a microfonului. O camera integrata de inalta definitie, de 4 K, ofera zoom automat, numarare de persoane si calitate reala a imaginii. Crestron Flex B100 se conecteaza cu un ecran tactil de 10 "TSW pentru a oferi o experienta constanta si intuitiva.

Crestron Flex C100 ofera flexibilitatea de a-ti construi spatiul perfect si de a oferi o experienta de intalnire impecabila. Acesta include tot ce ai nevoie pentru a te integra cu succes in design-ul camerei existente. Crestron Flex C100 aduce controlul tactil intreprinderii, asigurand o experienta consistenta si simpla in fiecare spatiu, de la boardroom pana la auditoriu. Crestron aduce colaborarea video prin Skype for Business, Microsoft Teams si Zoom Rooms in orice spatiu personalizat datorita kit-ului integrator.

Gama de echipamente Flex este disponibila acum pe piata locala, prin intermediul companiei ELTEK - partener autorizat CRESTRON in Romania.

Echipamente

Crestron Flex


P100 Series Voice-over-IP desk phone

M100 Series Tabletop conferencing system

B100 Series Wall mount smart soundbar

C100 Series Integrated Unified Communication kit

Utilizare

Birou operational
Birou executiv
Huddle room
Sali de intalniri
Boardroom
Sali de conferinta
Centre de conferinta

Pret de lista

Solicita acum cel mai bun pret!

Doresti informatii despre solutiile CRESTRON pentru sali de intalniri?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.