Barco ClickShare CSE-800 - sistem de prezentare wireless pentru boardroomClickShare CSE-800 a fost proiectat pentru a aduce experienta ClickShare in boardroom-uri si sali de conferinta. Avand un numar de caracteristici unice, inclusiv distribuirea simultana a continutului de la maximum 8 persoane, CSE-800 este cel mai puternic sistem din familia ClickShare de astazi. Modelul CSE-800 ofera functii de securitate imbunatatite si o gama mai larga de optiuni de conectivitate - inclusiv suport pentru AirPlay si Google Cast pentru continut non-HDCP - si pentru managementul centralizat.

Modelul CSE-800 are doua intrari si iesiri HDMI. Exista o legatura directa cu echipamentele vechi si se integreaza integrarea usoara cu sistemele de conferinta, iar doua display-uri DCK 4K pot fi controlate de o singura unitate de baza. Mai mult, cele doua conexiuni de retea permit conectarea separata si simultana la mai multe retele si ofera utilizatorilor o securitate si o comoditate suplimentare. Sistemul permite distribuirea simultana a continutului de la maximum 8 persoane si asigura conectivitatea la ecranul central si incurajeaza colaborarea.

Echipamente

Barco ClickShare CSE-800 Sistem de prezentare wireless


Utilizare

Cladiri de birouri
Hoteluri
Institutii de stat
Institutii financiare
Institutii de educatie

Pret de lista

3.950,00 EUR Pachetul contine 1 buc. unitate de baza ClickShare, 4 buc. buton ClickShare, 1 buc. ClickShare tray, garantie 3 ani.

Doresti mai multe informatii despre BarcoClickShare CSE-800 ?

Trimite-ne un e-mail, iar unul dintre specialistii ELTEK iti va oferi informatiile de care esti interesat.