Barco ClickShare CSE-200+ sistem de prezentare wireless pentru salile de intalniri de dimensiunii mediiCreativitatea stimuleaza afacerile. Crearea unor intalniri creative, a unor brainstorming-uri si discutii sporeste colaborarea echipei si rezultatele afacerii. Cu ajutorul solutiei de colaborare, ClickShare, beneficiezi de o colaborare eficienta in cadrul companiei tale.

CSE-200 + ofera experiente de colaborare interactive pentru salile de intalnire de dimensiuni medii. Acesta permite ca doua persoane sa distribuie simultan continutul. Pur si simplu conectezi butonul ClickShare la laptop si dai clic pentru a distribui continutul pe ecranul salii de intalnire. Aplicatia ClickShare iti ofera functii suplimentare pentru colaborarea cu laptopuri sau dispozitive mobile. Combinarea butonului si a aplicatiei ClickShare inseamna o distribuire chiar mai bogata a continutului in sala de intalnire.

Modelul CSE-200+ ofera o intrare HDMI pentru echipamentele vechi, caracteristici de securitate imbunatatite, integrarea completa a retelei, o gama larga de functii de interactivitate - inclusiv adnotari si un management central. Sistemul de prezentare wireless CSE-200+ permite ca doa persoane sa distribuie simultan continut, astfel stimuland brainstorming-ul si productivitatea in compania dvs.

CSE-200 + este un produs certificat ISO 27001.

Echipamente

ClickShare CSE-200+ Sistem de prezentare wireless


Utilizare

Cladiri de birouri
Hoteluri
Institutii de stat

Pret de lista

2.250,00 EUR Pachetul contine 1 buc. unitate de baza, 2 buc. buton ClickShare, alimentare externa, garantie 3 ani

Doresti mai multe informatii despre Barco ClickShare CSE-200+?

Trimite-ne un e-mail, iar unul dintre specialistii ELTEK iti va oferi informatiile de care esti interesat.