ClickShare CS-100 Huddle – sistem de prezentare wireless pentru spatii huddleColaboreaza mai bine in echipe mici. Spatiile huddle sunt creative, flexibile, simple si intuitive, unde iti poti aduce propriul dispozitiv pentru a distribui, discuta si interactiona rapid si usor.
Acesta a fost scopul pentru care Barco a dezvoltat produsul ClickShare CS-100 Huddle. Datorita acestui sistem de prezentare wireless, conceput pentru colaborarea spontana in spatii huddle, utilizatorii pot pur si simplu sa distribuie continutul de pe laptop sau de pe dispozitivul mobil pe ecranul de prezentare. Fara cabluri, fara set-up, fara nevoia de a astepta pentru a te alatura intalnirii. Tu trebuie doar sa te concentrezi pe ce conteaza.

Dispozitivul CS-100 Huddle ofera o distribuire rapida si creativa a continutului in salile mici de intalniri si o experienta de intalnire uniforma, de la un spatiile huddle pana la boardroom. Oricine se poate conecta si distribui fara a fi nevoie de instruire, chiar si oaspetii. Poti utiliza aplicatia ClickShare pentru a distribui continutul de pe dispozitivul tau pe ecranul salii de intalnire sau poti comanda butonul ClickShare pentru o distribuire simpla a continutului.

CS-100 Huddle este un model autonom, cu o iesire HDMI, care permite conectarea a pana la 8 utilizatori, insa doar unul poate distribui continut. Persoana care distribuie continut poate fi diferita, insa nu pot distribui doa persoane simultan. De asemenea, poate fi integrat in reteaua companiei si gestionat la nivel central pentru a te bucura de o experienta uniforma in toate spatiile de intalnire. Dispozitivul CS-100 Huddle include functiile standard de securitate ClickShare, inclusiv criptarea, gestionarea datelor de conectare, https si posibilitatea de a ascunde SSID-ul retelei wireless a unitatii de baza.

CS-100 Huddle este un produs certificat ISO 27001.

Echipamente

ClickShare CS-100 Huddle Sistem de prezentare wireless


Utilizare

Cladiri de birouri
Hoteluri
Institutii de stat

Pret de lista

750 EUR Pachetul contine 1 buc. unitate de baza, 1 buc. buton ClickShare, alimentare externa, garantie 3 ani.

Doresti mai multe informatii despre Barco ClickShare CS-100 Huddle ?

Trimite-ne un e-mail, iar unul dintre specialistii ELTEK iti va oferi informatiile de care esti interesat.