EVOKO Liso, alegerea #1 sisteme de room bookingEvoko Liso ramane cel mai eficient si mai apreciat sistem de rezervare a salilor de intalniri si conferinta. Sistemul companiei suedeze a devenit alegerea numarul 1 a companiilor si institutiilor din Romania. ELTEK Multimedia este reprezentantul Evoko in Romania.

Acest sistem este reconoscut pe plan international si a obtinut numeroase premii precum DFA Design for Asia Awards, reddot design award, German Design Award Special 2017. Prin urmare, nu ne mira faptul ca este cea mai eficienta si mai apreciata solutie de rezervare a salilor de intalniri si conferinta.

Sistemul prezinta toate informatiile intr-o maniera eleganta pe ecran, pe care le schimba in momentul in care te indrepti spre acesta. Poti rezerva, inchide sau prelungi o intalnire direct din ceas sau poti folosi calendarul pentru a cauta alte sali in functie de disponibilitate, marime si echipamente. Datorita luminii verzi, portocalii sau rosii iti poti da seama imediat daca sala este libera sau nu.

De asemenea, Evoko Liso furnizeaza informatii despre modelele de intalnire ale companiei astfel incat tu sa iti poti optimiza resursele.

In plus, poti vedea intregul program de rezervare al camerei datorita optiunii Evoko Overview si poti alege sa il vezi pentru intreaga cladire sau doar pentru un etaj. In plus, sagetile te ajuta sa afli unde sunt localizate salile in raport cu pozitia ta.

Rezervarea poate fi si mai facila datorita aplicatiei Get a Room, care iti permite sa rezervi si sa inviti colegi in cadrul intalnirii, iar datorita filtrelor de timp, capacitate si echipamente, poti realiza daca salile disponibile sunt cele de care ai nevoie.

Echipamente

Evoko Liso Sistem de rezervare sali de intalniri si conferinta ERM-2001


Utilizare

Huddle room
Sali de intalniri
Centre de conferinta
Amfiteatre
Campusuri
Showroom-uri

Doresti informatii si preturi referitoare la acest tip de echipament?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp.